Amerika'nın Marshall Üniversitesi voleybol takımında oynayan Simmons ani bir kararla profesyonel sporculuk kariyerini sosyal medya fenomenliğiyle değiştirmişti. Sporculuk başarısının yanı sıra güzelliğiyle de hayranlarının dikkatini çeken Simmons sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak dünya geneline yayılan geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Fenomen isim son olarak doğum günü pozlarıyla sevenlerinin karşısına çıktı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM YARATTI

Instagram hesabından doğum gününü kutlamak için poz veren Simmons'un gönderisi kısa sürede sevenlerinin beğenisini kazandı. Fenomen isim beyaz dantelden oluşan elbisesiyle sahilde pozlar verdi. Yaptığı paylaşıma Simmons "Altın doğum günü" notunu ekledi.

Nihat Doğan'dan Van'da DEM Parti'ye yönelik operasyona tepki! Nihat Doğan'dan Van'da DEM Parti'ye yönelik operasyona tepki!

Fenomen ismin gönderisi kısa sürede hayranlarının beğenisi kazanırken sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü Simmons'un doğum gününü kutlayan yorumlarda adeta birleşti. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Çok sevimli görünüyorsun" yorumunu yaptı. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Buna bayıldım" yorumunu ekledi.

Kaynak: mynet