EMİNPAŞA’DAKİ 300 HANENİN ÖNÜNDEKİ İMAR SORUNU

İmar sorunu nedeniyle Eminpaşa Mahallesi’nin bir kısmına yapılamayan doğalgaz hattı çalışması, Belediye Başkanı İsmail Say’ın yoğun girişimleriyle başlatıldı. Eminpaşa Mahallesi’nde, daha önceden gelen imar sıkıntıları nedeniyle mahallenin bazı bölgelerinde doğalgaz bulunmuyordu. Başkan Say’ın, bu problemle ilgili gerekli çalışmaları yaparak 300 hanenin önündeki imar sorunun ortadan kaldırılması ile yıllardır kangren olan sorun da çözüme kavuşturulmuş oldu. İmar sorunlarının giderilerek yeni yolların açılması ile birlikte AKSA Doğalgaz Anonim Şirketi tarafından ise çalışmalara start verildi.

BAŞKAN SAY, EKSİKLİKLERİN GİDERİLMESİ İÇİN TALİMAT VERDİ

Eminpaşa Mahallesi DSİ 1 ve DSİ 2. Sokak ile Mehmet Bey Caddesi’nde başlayan doğalgaz altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Say, proje hakkında yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra muhtar Mesut Irmak ile birlikte mahalleyi dolaşan Belediye Başkanı İsmail Say, mahalle sakinleri ile sohbet ederek, mahallede gördüğü eksikliklerin giderilmesi için talimat verdi.

O yollar trafiğe kapatılacak! O yollar trafiğe kapatılacak!

YILLARDIR ÇÖZÜLEMEYEN SORUNU BAŞKAN SAY ÇÖZDÜ

Büyük bir sorunlarının ortadan kalkmasından duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise Edremit Belediye Başkanı İsmail Say’a teşekkür ederek, “Yıllardır bu sorunumuz bir türlü çözüme kavuşturulamıyordu. Sağolsun belediye başkanımız imarın uygulanması için yeni yollarımızı açması ile birlikte programa alınan ve doğalgaz çalışmaları başlayan sokaklarımızla artık biz de rahat bir nefes alacağız. Derdimiz ile dertlenen ve bizi büyük bir sıkıntıdan kurtaran başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Editör: Necmettin Dursun