EliteWorld Hotels 50 yıllık tecrübesiyle sektörün büyüyen ismi olmaya devam ediyor. Türkiye'de önemli otel yatırımlarının ismi olan Elite World Hotels&Resorts yeni markası olan ELİTEWORLD GO’yu resmi olarak Van’da hizmete açtı. EliteWorld Go yönetimi, kentteki basın mensupları, turizm acenteleri ve rehberle bir araya gelerek kentteki turizmin gelişmesine katkı sunmaya devam edeceklerini belirti.

EŞSİZ VAN GÖLÜ MANZARASI KONFORLU VE HUZURLU BİR KONAKLAMA

Van Gölü manzarası eşliğinde konforlu ve huzurlu bir konaklama sunan EliteWorld Go Van, 32 odası, 70 kişilik restoranı ve toplantı salonu ile her sene yerli ve yabancı turistleri ağırlayan, plajları ve sahilleriyle meşhur Van’ın Edremit ilçesinde misafirlerine hizmet veriyor. EliteWorld Go Van, aynı zamanda Elite World Hotels&Resorts markasının da ilk oteli olma özelliğini taşıyor. Süerler Gruop Yönetim Kurul Başkanı Ali Süer, kentimiz bölgenin turizm kenti olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini ve bunu sonuna kadar desteklediklerini söyledi.

"ELİTE WORLD GO VAN İLE YATIRIMLARIMIZA BİR YENİSİ DAHA EKLEDİK"

Bakan Yumaklı: Hayvancılık destekleriyle üretimde verim ve kalite artacak Bakan Yumaklı: Hayvancılık destekleriyle üretimde verim ve kalite artacak

Süerler Gruop Yönetim Kurul Başkanı Ali Süer, “Bizler bu kent için elimizden gelen her türlü yatırımı yapmaya hazırız. Kentimiz doğunun incisi, tarihi, tarihi olan bir ildir. Bu tesislerle birlikte potansiyelimiz artırarak önümüzdeki dönemlerde bölgenin turizm kenti olma yolunda adımlar atılıyor. Bizlerde bu kente kazanan esnaf tüccarı olarak kentimize yatırım etmeye devam edeceğiz. Süerler bünyesinde bulunan ve 180 oda 365 yataklı olan turizm tesisleri emin adımlarla ilerliyoruz. EliteWorld Go markasının ilk olarak ilimizde yapma karar aldık. Süerler Grup olarak tüm sektörlerde olduğu gibi turizmde de yatırım yapmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ŞABAN BEYAZSAÇ