Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş'ta vatandaşlara seslendi. 2020'de İzmir'de yaşanan ve 2011'de Van'da yaşanan depremlerine değinen Erdoğan "Oradaki oy oranlarımızı bildiğimiz halde yardım ettik" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Bugün burada 70 bin katılım var. Gördüğünüz gibi çalışmalar tam gaz sürüyor. Önümüzdei ekim-kasım ayında konutları teslim etmeyi planlıyoruz. Köy evlerinin de teslimlerini etap etap yapacağız. Verdiğimiz sözleri yerine getirerek sizlere mahçup olmayacağız. Allah'ın izniyle önümüzdeki süreci devam ettireceğiz. 14 Mayıs seçimlerinde şahsıma verdiğiniz yüzde 72'yi bulan destek için şükranlarımı sunuyorum. Meclis'te Cumhur İttifakı olarak 322 milletvekili ile çoğunluğu elde ettik.

"BİRİLERİ TURİSTİK GEZİ YAPIP GİDİYORDU"

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise en yakın rakibimize 2 milyon 539 bin fark atmamıza rağmen ikinci tura kaldı. Türkiye Yüzyılı destanını sizinle birlikte yazacağız. Birileri burada turistik gezi yapıp resim çektirip gidiyordu. Daha seçim gecesinden başlayarak kalp yapan eller yumruğa döndü. Bay Bay Kemal Kandil'den talimat almıyor mu? 28 Mayıs'ta da sizler Bay Bay Kemal'e 'vah vah Kemal' diyeceksiniz. Her seçimde yaşadıkları hezimiyetleri 14 Mayıs'ta da yaşadılar.

Mehmet Şimşek'ten enflasyonda düşüş için net tarih! Mehmet Şimşek'ten enflasyonda düşüş için net tarih!

"BİZ KAZANIRSAK HERKES KAZANIR"

Biz kazanırsak ülke kazanır, girişimciler, gençler, kadınlar, mazlumlar, mağdurlar kazanır. Biz kazanırsak herkes kazanır. CHP Genel Başkanı ve ekibi tehdit ve hakaret diliyle önüne geleni itiyor, kakıyor, ötekileştiriyor. Ülkenin kaderinde söz sahibi olmaları durumunda bunların neler yapabileceklerini varın siz hesap edin.

Editör: Ömer Aykaç