İngiltere FA Cup'ta Manchester United deplasmanda Wigan Athletic'le karşılaşacak.

TSİ 23.15'te başlayacak karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag açıklamalarda bulundu.

Hollandalı teknik adam, Afrika Kupası'na katılacak Andre Onana'nın yerini doldurabileceklerini söyledi ve Altay Bayındır'ın çok iyi bir kaleci olduğunu kaydetti.

'YERİNİ DOLDURABİLİRİZ'

Erik ten Hag, açıklamasında, "Andre Onana, Afrika Kupası'na gittiğinde yerini doldurabilecek iyi kalecilerimiz var. Hem Andre Onana, hem de Altay Bayındır çok iyi kaleciler. En üst seviyede çok tecrübeliler. Bu yüzden bu durumun üstesinden gelebileceğimizden emin olabiliriz. Tom Heaton da var. Onana'nın yerini doldurabiliriz" dedi.

Süper Lig'de gol krallığı yarışı devam ediyor Süper Lig'de gol krallığı yarışı devam ediyor

AFRİKA KUPASI'NDA KALE ALTAY'IN

Manchester United'da Wigan Athletic ile oynanacak maçın ardından Kamerunlu kaleci Andre Onana, Afrika Uluslar Kupası nedeniyle takımdan ayrılacak.

Andre Onana'nın Afrika Uluslar Kupası'na gitmesinin ardından İngiliz ekibinde kaleyi Altay Bayındır'ın koruması bekleniyor.

Manchester United'ın yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı milli futbolcu, henüz İngiliz ekibinde süre bulamadı.

Kaynak: CUMHURİYET