Eşbaşkan Şedal’e Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cavit Tatar, Genel Sekreter yardımcıları, ilgili daire başkanları ve meclis üyeleri eşlik etti. Şantiye alanını gezen Eşbaşkan Şedal, üretim yapan alanları inceleyerek teknik ekiplerden bilgi aldı.

Ziyaretin devamında Eşbaşkan Şedal, asfalt şantiyesinde çalışan personellerle bir araya geldi. Çalışanların sorun ve taleplerini dinleyen Şedal, “Hizmet olarak önemli bir alanda görev yapıyorsunuz. Bizim için belediyecilik anlamında en önemli alanlardan biri yol ve ulaşım. Biz burada çalışma arkadaşlarımızla güvenli ve sağlam yollar yapmaya devam edeceğiz. İnsanlarımızı en çok mutlu eden bir alanda çalışıyorsunuz. Yaptığınız her bir çalışma verdiğiniz her bir emek bizim için çok kıymetlidir. Yaptığınız ve yapılacak olan hizmetleriniz için Eşbaşkanlar olarak sizlere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Van'da Temmuz sonunda karla mücadele Van'da Temmuz sonunda karla mücadele

Erciş Yolu üzerinde bulunan Büyükşehir Belediyesi’ne ait Asfalt Şantiyesi’nde saate 240 ton asfalt üretimi yapılıyor. Asfalt Şantiyesi, Büyükşehir Belediyesi çalışma alanı haricinde ilçe belediyelerine de asfalt desteği sunuyor.

Kaynak: Basın Bülteni