ŞEHRİVAN HABER: FATMA POLATCAN

Seçim sonrası A takımında yaptığı değişiklikler ile dikkatlere çiken CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tüm il başkanları ile bir araya gelme kararı alarak il başkanlarını dinledi.

Yapılan geniş kapsamlı toplantının ardından bazı il başkanlarının istifası edeceği kulis bilgisi paylaşılırken, iddiaların hemen sonrası Van il başkanından bir isitfa açıklaması geldi.

İLVAN, GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ...

CHP’nin 81 il başkanı dün yapılan toplantıda CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında yapılan toplantıda 24 il başkanının görevlerinden istifa ettiği iddia edilirken, CHP Van İl Başkanı Hakan İlvan toplantı sonrası istifa ettiğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti neden ertelendi? İşte resmi açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti neden ertelendi? İşte resmi açıklama

İlvan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla görevinden istifa ettiğini duyururken, toplantıya seçimlerde CHP’nin Van’daki 1’inci sıra milletvekili adayı olan ve vekilliği az bir oyla kaybeden CHP Van Eski İl Başkanı Seracettin Bedirhanoğlu’nun katılması dikkat çekti. İlvan’ın istifasından sonra yerine kimin görevlendirileceği merak konusu olurken, Bedirhanoğlu’nun yeniden il başkanı olacağı konuşuldu.

BEDİRHANOĞLU YENİDEN BAŞKAN MI OLUYOR?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Van İl Başkanı Hakan İlvan istifa ettiğini duyururken İlvan, istifasını sosyal medya hesabından duyurdu. İlvan paylaşımında, "Cumhuriyet Halk Partisi il başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliğinden ayrılmış bulunmaktayım. Görevim sürecinde halkın içinde olmaya ve halkla birlikte olmaya çaba gösterdim. Bu süreçte en büyük mücadelenin sevgiyi yüceltmek olduğunu bilen bir kişi olarak tüm Van halkına selam olsun" ifadelerini kullandı.

Editör: Ömer Aytaç Aykaç