ŞEHRİVAN ÖZEL: SONER İZGİ

28 Mayıs’ta ikinci tur seçimlerine gidecek olan Türkiye’de yeniden seçim heyecanı yaşanmaya başlarken, ittifaklar ve partiler bir kez daha alana yoğunluk verdi. Seçim sonuçlarını değerlendirip çalışmalara başlayan partiler Van’da da dengeleri değiştirmeye çalışırken, Ak Parti Van İl Başkanı Emre Güray, Şehrivan aracılığı ile 2. Tur seçimleri ile ilgili çarpıcı önemli değerlendirmelerde ve seçim için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek bulundu.

28 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yapan AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, bu seçim ile ilgili olarak; “Önümüzde 28 Mayıs’ta çok kritik bir seçim var. Biz bu ülkenin, bu memleketin sevdalısı olan tüm vatandaşlarımızı tekrardan demokrasinin gereği olan seçimlerde sandığa davet ediyoruz. Türkiye’de diğer seçimlere nazaran yüzde 89 civarında çok büyük bir katılım vardı ama maalesef ilimizde yüzde 78’lere yaklaştık. O yüzden biz tüm vatandaşlarımızı 28 Mayıs günü seçimlerde sandığa davet ediyoruz. Sayın cumhurbaşkanımıza bir kez daha destek istiyoruz. Kendi tabanımızın asla ve asla rehavete kapılmasını istemiyoruz, çok kritik bir seçim. Ülkemizin ve memleketimizin daha ileri seviyelere taşınması adına birlik ve beraberliğin, huzur ve güvenin olması adına çok önemli bir seçim arefesindeyiz. Bu seçimde ülkeye, memlekete gönül veren tüm seçmenlerimizi hem yanımıza hem de Sayın cumhurbaşkanımıza destek olmaya davet ediyorum.” İfadelerini kullandı.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN VAN’A OLAN SEVDASI AZIMSANAMAZ”

Yargıtay DEM Parti için harekete geçti! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti!

Van’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan için desteği yeterli bulmadıklarını kaydeden Güray, “Sayın Cumhurbaşkanımızın gerçekten Van’a olan sevdası azımsanamaz çünkü her gittiği platformda muhakkak örnek verdiği iller arasında Van ili var. Yeteri kadar destek olmaması da bizim canımızı acıtıyor açıkçası, il başkanı olarak, teşkilat mensubu olarak. Sayın Cumhurbaşkanımızın bakanlarımıza vermiş olduğu talimatlar belli, Van’a olan sevdası belli, yatırımları belli ama bunun karşılığını buluyor mu? Maalesef bulamıyor ve bu da bizi üzüyor. O yüzden oylarımızın, potansiyelimizin aslında çok daha yüksek olduğunun farkındayız ama maalesef bunu sandığa yansıtamadık. İnşallah 28 Mayıs günü sandığa yansıtacağımıza inanıyoruz.” dedi.

“ERDOĞAN’IN VAN’DAKİ OYU ARTACAK”

Güray, cümlelerini şöyle sürdürdü: “Her siyasi partinin hedefi tüm milletvekili adaylarını Ankara’ya göndermektir ama son aldığımız anketlerde kritik bir süreçte olduğumuzu biliyorduk. Yaklaşık bin oyla üçüncü vekili kaptırmamız bizim için üzücü oldu ama biz Sayın Cumhurbaşkanımızın 210-220 bin bandında oy alabileceğini biliyoruz. Bu yüzden önümüzdeki hafta yapılacak olan seçimlerde Sayın Cumhurbaşkanımıza teveccühü olan tüm seçmenleri sandığa davet ediyoruz, inşallah bu sonuca da ulaşacağız.”

Editör: Ömer Aykaç