İlçede yayaların ve sürücülerin yollarda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması ve günlük yaşamın aksamaması adına çalışma yürüten ekipler, iş makinaları yardımıyla yüksek kesimlerde yer alan yerleşim yerlerini ulaşıma açıyor.

Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda öncelikli olarak belirlenen bölgelerde çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, kar yağışının neden olduğu olumsuz etkileri en kısa sürede ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, “İlçemizde etkili olan kar yağışına karşı hazırlıklıyız. Ekiplerimiz, kışın olumsuz etkilerini en aza indirmek ve vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak adına çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Vatandaşlarımızdan, karla mücadele ekiplerimize yardımcı olabilmeleri adına taleplerini ve önerilerini iletmelerini bekliyoruz. Amacımız, ilçemizin her noktasında güvenli bir ulaşım sağlamak ve vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını en az etkilenerek sürdürebilmelerini sağlamak." dedi.

Gölkentliler Taraftar Grubundan Anlamlı Çağrı! Gölkentliler Taraftar Grubundan Anlamlı Çağrı!

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: BASIN BÜLTENİ