Gürpınar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi mahallelerde biriken kül, soba atıkları ve çöpler ekiplerce temizleniyor. Bayram arefesine kadar çalışmaların tamamlanması için hummalı bir çalışma yürüten ekipler, vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, konuyla ilgili yaptığı açıklamada ilçenin geneline yayılan bir temizlik seferberliği başlattıklarını söyledi.

Tanış, “Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan Bayramının sağlıklı ve huzur içerisinde geçmesi için mahalle mahalle temizlik çalışması yürüttük. Temiz ve sağlıklı bir çevre üzerinde hassasiyetle durduğumuz bir konu. Bu anlamda Temizlik İşleri Müdürlüğümüz öncülüğünde kapsamlı bir çalışma yürütüyoruz.” dedi.


Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Ayşin ise rutin temizlik çalışmalarına ilave olarak kapsamlı bir temizlik programı gerçekleştirdiklerini söyledi. Temizlik çalışmalarının birçok mahallede eş zamanlı yürütüldüğünü söyleyen Ayşin, “Ekiplerimiz, Hoşab mahallesi ve çevre mahalleler, Kuşdağı-Örmeli hattı, Hamurkesen-Günbaşı hattı, Bozyiğit-Ongün hattı ve ilçe merkezi ile çevre mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor.”

Editör: TE Bilisim