Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Twitter hesabından duyurdu. Bakanlığın merkez ve taşra teşkilatına; 360 Defterdarlık Uzman Yardımcısı, 40 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcısı, 10 Hazine ve Mliye Müfettiş Yardımcısı, 40 Muhasebe Denetmen Yardımcısı, 20 Hazine Avukatı istihdam edilecek.

İstanbul’da toprak kayması nedeniyle tahliye edilen bina sayısı 30'a yükseldi! İstanbul’da toprak kayması nedeniyle tahliye edilen bina sayısı 30'a yükseldi!

Gelir İdaresi Başkanlığı'na ise; 50 Devlet Gelir Uzman Yardımcısı ve 2700 Gelir Uzman Yardımcısı olmak üzere toplamda 2 bin 750 personel alımı yapılacak. Böylelikle toplam yapılacak personel alımı sayısı 3 bin 220 olacak.

Gelir İdaresi Başkanlığı'na ise 50 Devlet Gelir Uzman Yardımcısı ve 2700 Gelir Uzman Yardımcısı alınacak. Bakan Nebati, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Nitelikli iş gücümüzü artırabilmek ve liyakat esasına dayalı olan kadromuzu genişletmek adına yeni ekip arkadaşlarımızın başvurularını bekliyoruz. Tüm adaylarımıza sınava hazırlık sürecinde şimdiden başarılar dilerim."

PERSONEL ALIMI SINAVI NE ZAMAN VE ŞARTLARI NELER?

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan personel alımı sınavı ve personel alımı şartları için henüz bir tarih açıklaması yapılmadı. Konuya ilişkin geldiği takdirde haberimiz güncellenecektir.

Editör: Necmettin Dursun