Mehdi Oğuz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Van’ın sorunlarını ve çözümlerinin belli olduğunu belirterek yapacakları çalışmaları anlattı.

Resim

İLİMİZ SINIR TİCARETİNDE BÜYÜK BİR POTANSİYELE SAHİP

Oğuz açıklamasında, Sorunlar belli çözümler belli. Yıllardır hizmetten yoksun olan halkımız HÜDA PAR'ın belediyecilik anlayışına ihtiyacı vardır. İlimizin İki sınır kapısı var ve ciddi bir ticaret potansiyeline sahip olmasına rağmen işsizlik oranı iller sıralamasında ilk 3'te yer almaktadır.” Dedi.

Resim

VAN GÖLÜ HAKKETTİĞİ DEĞERE KABUŞACAK

Mehdi Oğuz açıklamasının devamında, “Bunun yanı sıra biz Van'lıların değimiyle Van denizimiz şifalı suyuyla turizme katkı sağlayacak ve şehrimizi turizmin merkezlerinden biri haline getirecek bir potansiyele sahip. Ama maalesef kurumaya terkedilmiş durumda.” İfadelerini kullandı.

Resim

Başkan adayı Oğuz açıklamasını şu ifadelerle tamamladı;

Tarım ve hayvancılık noktasında da verimli topraklara sahip olan ilimizde, halkımız kırmızı ete hasret kalmış ihtiyaç olan tarımsal ürünlerinin çoğunu komşu illerden tedarik etmektedir. Bu saydıklarımız sadece sorunlardan birkaç tanesi. Halkımızı tüm bu hizmetlerden mahrum bırakan anlaşın değişme vaktinin geldiğini ve halkımızın özlem duyduğu hizmetlerin tamamımı #BizimleOlur diyor halka efendi değil hizmetkâr olacağımızı ilan ediyoruz.

Van ve Hakkari için sarı kod uyarısı: Yağmur ve kar geliyor! Van ve Hakkari için sarı kod uyarısı: Yağmur ve kar geliyor!

Resim

Kaynak: HABER MERKEZİ