ŞEHRİVAN HABER: FATMA NUR POLATCAN

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Millet İttifakı'nın çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Van'da da bu anlamda hazırlıklar sürerken, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu çeşitli programlara katılmak üzere Van'a geliyor. 2 Mayıs'ta Van'a gelecek olan Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte mitinge katılacak. Beşyol Meydanı'nda gerçekleşecek miting, saat 15:00'de başlayacak.

İMAMOĞLU, VANLILARI MİTİNGE DAVET ETTİ!

Araç sahiplerinin dikkatine! Selektör ile radar uyarısı yapanlara ceza! Araç sahiplerinin dikkatine! Selektör ile radar uyarısı yapanlara ceza!

2 Mayıs’ta Van’da düzenlenecek mitinge katılacak olan İstanbul Büyükşehir belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentteki vatandaşları mitinge davet etti. İmamoğlu, Van’daki vatandaşları mitinge davet ederek, “2 Mayıs’ta Van’dayız. 13. Cumhurbaşkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Van’ı selamlayacağız, Van’ı konuşacağız. Doğu’nun en güzel şehirlerinden biri olan Van’ın geleceğini konuşacağız. Saat 15:00’te Van’da buluşmak üzere 2 Mayıs’ta sizleri bekliyorum. Bütün Vanlı hemşehrilerimi, dostlarımı orada görmek ve kucaklamak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Fatmanur Polatcan