ŞEHRİVAN HABER: Van’ın en büyük ilçesi olan İpekyolu, gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Kentin kalbi konumunda olan ilçede her gün onlarca kişi dünya evine giriyor. İlçede evlendirme dairesi olmadığından dolayı evlendirme hizmetleri İpekyolu Belediyesi tarafından kiralanan bir alanda veriliyor.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, daha önce açıkladığı vizyon projeler içerisinde evlendirme dairesi projesinin de olduğunu müjdesini vermişti. İpekyolu Belediyesi’nin modern yapılardan biri olan Evlendirme Sarayı projesinin temel atması geçtiğimiz günlerde yapıldı. İpekyolu’nda mutluluğa adım atacak çiftlerin hizmetine sunulacak olan Evlendirme Sarayı 465 metrekare alan üzerine kurulacak.

EVLENECEK ÇİFTLER, İPEKYOLU EVLENDİRME SARAYINDA MUTLULUKLARINI ÖLÜMSÜZLEŞTİRECEK

2 katlı olan yeni ve modern yapısıyla evlenecek çiftlerin sabırsızlıkla beklediği Evlendirme Sarayı, yaklaşık 150 misafiri ağırlayacak kapasiteye sahip. Şerefiye Mahallesi’nde olan evlendirme dairesinde ayrıca 100 metrekarelik kokteyl alanı, takı ve etkinlik salonu, gelin ve damat için fotoğraf stüdyosu da yer alacak ve bu sayede İpekyolu’nda yeni yuva kuran çiftler mutluluklarını ölümsüzleştirebilecek. İpekyolu Belediyesi’nin titiz çalışmaları sonucu tamamlanacak olan Evlendirme Sarayı en yakın zamanda hizmete açılacak.

Editör: TE Bilisim