Yer Bilimci Naci Görür’den Malatya depremi açıklaması! Yer Bilimci Naci Görür’den Malatya depremi açıklaması!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da taksi ile motosikletin çarpışması sonucu motosikletteki 2 genç hayatını kaybetti. Feci kazada yaşamını yitiren Ayaz Ekinci’nin Vanlı olduğu öğrenildi.

DHA’nın haberine göre, saat 02.30 sıralarında Mevlana Mahallesi Hekimsuyu Caddesi'nde seyir halinde bulunan motosiklet, kavşakta dönüş yapan M.G'nin kullandığı 34 THH 99 plakalı taksi ile çarpıştı. Çarpışma sonucu takside çıkan yangın motosiklete sıçradı. Kazada, motosiklette bulunan Vanlı Ayaz Ekinci  olay yerinde, Bertan Darıcı (20) ise hastanede hayatını kaybetti. Adli Tıp Kurumu'na getirilen iki gencin cenazesi yakınları tarafından alındı.

MOTOSİKLETİNİ YENİ ALMIŞTI

Bertan Darıcı'nın özel bir üniversitede optisyenlik bölümünde okuduğu ve cenazesinin Bolu'da defnedileceği öğrenildi. Ayaz Ekinci'nin ise Gaziosmanpaşa'da bir kafede çalıştığı, motorunu yeni aldığı, cenazesinin de Van Özalp Sugeçer Köyü'nde defnedileceği öğrenildi. Kazayı yara almadan atlatan taksi şoförü Mikayil Güler de adliyeye sevk edildi. Taksi sürücüsü M.G, polis merkezine götürüldü. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürülürken, araçlar kullanılamaz hale geldi.