İftar yemeğine siyaset, iş ve bürokrasi dünyasından birçok isim katıldı.

İstanbul'da bulunan Van Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen iftar programında bir araya gelen Vanlılar, birlik ve beraberlik örneği sergiledi.

BEN DEĞİL BİZ OLMA ANLAYIŞIYLA YÖNETİYORUZ

VanFed Genel Başkanı Mehmet Fatih YAĞIZ Yönetim olarak "Ben Değil Biz Olma' anlayışı ile hiç kimseyi ötekileştirmeden bütün fikirleri içinde barındıran renkli kadromuzla, birlik, beraberlik içinde ve halkımızı önceleyen bir anlayış ile hareket ediyoruz.

Üreme dönemindeki inci kefali için denetimler yapılıyor! Üreme dönemindeki inci kefali için denetimler yapılıyor!

Toplumun çıkarı neyi gerektiriyorsa o minvalde de yürüyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Van Dernekler Federasyonumuzun düzenlemiş olduğu iftar yemeğimize; başta Kadınlar, aileler ve gençlerimiz olmak üzere yoğun bir katılım gösteren, salonumuzu hınca hınç dolduran, bizleri onurlandıran ve yalnız bırakmayan tüm hemşeri ve dostlarımıza teşekkür ederiz.

Başta, Esenyurt Nikah Sarayını tarafımıza tahsis edip, bize ev sahipliği yapan Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Kemal Deniz BOZKURT şahsında Federasyonumuzun genel sekreteri Esenyurt belediye başkan yardımcısı Orhan Ayyıldız’a, Van Vakfı Başkanı Sn Suat Narin’e, Van İş Adamları Derneği Başkanı Fetullah Kardaş’a, Federasyon yönetimimiz, 98 dernek başkanım ve yönetimlerine, İş İnsanlarımız, Kültür elçisi sanatçılarımız, Basınımızın güzide temsilcilerine hepsine ayrı ayrı teşekkürler.

Esenyurt Belediye Başkan Adayı  hemşerimiz Prof.Dr. Ahmet ÖZER'e de katılım sağladığı ve salonumuzda bulunan hemşerilerimizin bağrına bastığı değerli hocamıza çıkmış oldukları bu yolda başarılar dileriz” dedi.

Kaynak: VANEKSPRES