Bir zamanlar Avrupa’da Türkiye’yi temsil eden kulüp küme düştü!
Bir zamanlar Avrupa’da Türkiye’yi temsil eden kulüp küme düştü!
İçeriği Görüntüle

Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre, Juventus gelecek sezon kadrosunu güçlendirmeyi planlıyor. Ancak kulübün mevcut ödemelerini yapmak ve transfere bütçe ayırmak için paraya ihtiyaç olacak. Bu durum da Kenan Yıldız'ın satışının önünü açabilir. İtalyan devi Juventus'un milli futbolcumuz Kenan Yıldız için 100 milyon Euro bonservis bedeli belirlediği iddia edildi.

KENAN YILDIZ'IN BONSERVİSİ BELİRLENDİ

Haberde Juventus'un Kenan Yıldız için 100 milyon euro bonservis belirlediği ifade edildi. Kenan Yıldız, 100 milyon euroya transfer olması durumunda bonservisine en çok ödenen Türk futbolcu olacak.

BU SEZON 33 MAÇTA OYNADI

19 yaşındaki futbolcu bu sezon 33 maçta Juventus formasını giydi. Kenan Yıldız bu karşılaşmalarda 6 gol ve 5 asistlik skor katkısı verdi.

Kaynak: HABER 7.COM