Araç sahiplerinin dikkatine! Selektör ile radar uyarısı yapanlara ceza! Araç sahiplerinin dikkatine! Selektör ile radar uyarısı yapanlara ceza!

ŞEHRİVAN HABER: NECMETTİN DURSUN

Van’ı en iyi bilen isimlerden biri olan İş insanı Zahir Kandaşoğlu, kentin sorunlarını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a iletti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kandaşoğlu, “Van ilimizde bazı sorunları zatıaline ilettim, tek tek notunu aldı”  dedi.

“SORUNLARI TEK TEK NOT ALDI”

İş insanı Zahir Kandaşoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ülkemizin kalkınması için gerçekten yıllardır gecesini gündüzüne katarak, güler yüzlü ve mütevazılığı ile tüm ülkemizin 81 ili ile uyum, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmasını büyük bir şekilde arzulayan ve herkesi bu yönde yönlendiren, samimi ve dürüst bir duruşla nasihat eden, beğendiği ve inandığı tüm yatırımları hiç düşünmeden her yönüyle destekleyen, katkı sunan Cumhurbaşkanı yardımcısı Sn. Cevdet Yılmaz’ı Cumhurbaşkanlığı külliyesinde ziyarette bulunmanın mutluluğunu yaşadım. Van ilimizde bazı sorunları zatıaline ilettim, tek tek notunu aldı. Bu güzel ev sahipliği için teşekkür ediyor, yüce Allah’tan üstün başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.