Karayolları Genel Müdürlüğü 3 bin sürekli işçi alımı yapacağını duyurmasının ardından, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gündemdeki yerini aldı. Farklı meslek gruplarında yapılacak olan personel alımı başvuruları İŞKUR internet sitesi üzerinden başvuru yapılabilecek. İşte KGM işçi alımı başvuru tarihleri...

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 3000 PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ

Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 3000 personel alımı İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek. Başvurular 27 Nisan - 02 Mayıs tarihlerinde alınacak ve 5 gün ilanda kalacak.

KGM PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

Yavuz Kuşan; İşten çıkarttıklarınızın bedduası sizi yok edecek! Yavuz Kuşan; İşten çıkarttıklarınızın bedduası sizi yok edecek!

Başvurular esube.iskur.gov.tr internet sitesi üzerinden ve ALO 170'i arayarak yapılabilecek.

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞÇİ ALIMI YAPILACAK MESLEK GRUPLARI

Ağır Makine Yağcısı, Asfalt Usta Yardımcısı, Aşçı Yardımcısı, Aşçı, Atölye Usta Yardımcısı, Bakım İşçisi, Beton Asfalt Serici Operatör Yardımcısı, Bina ve Mal Bakıcısı, Düz İşçi, Elektrik Tesisat ve Bakım Ustası, Greyder Operatörü, İş Makinesi Operatörü, Kalifiye İşçi, Makine Operatörü, Laboratuvar ve Uygulama Tesis Ustası, Marangoz, Sıhhi Tesisatçı, Sürücü Operatörü, Vinç Operatörü gibi meslek gruplarından alım yapılacak. Adaylarda aranan şartlar arasında en az İlkokul en fazla lisans mezunu olma şartı, 18-40 yaş aralığında bulunma şartı ve alınacak meslek grubuna göre yeterlilik şartları aranacak.

KGM PERSONEL ALIM BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN!

Editör: Necmettin Dursun