ŞEHRİVAN HABER- Kılıçdaroğlu konuşmasında, “Erçiş'te okula başladım. Şimdi bu güzel ülkede, dünyanın en güzel kenti Van'da olmaktan son derece mutluyum. Bütün sorunlarınızı biliyorum. Kimlerin neler yaptığını da biliyorum. Bu ülkenin insanlarına sözüm var. Bu ülkeye, barışı ve huzuru getireceğiz. Kimse inancından ve kimliğinden dolayı ötekileştirilemeyecek. Demokrasinin ayaklar altına alındığını biliyorum. Bütün bunları çözeceğim. Gideceksiniz sandıkta oy vereceksiniz. Bunu yapanları göndereceğiz. Memleketimizde huzur içinde yaşamak istiyoruz. Ayrılık, gayrılık bize ne verdi. Van Denizi'nde beraber olacağız. "Gölün adını bilmiyor" dediler. Ama benim Erciş'te okula başladığımı bilmiyorlar.

İYİ Parti'nin kongre tarihi belli oldu! Akşener aday olacak mı? İYİ Parti'nin kongre tarihi belli oldu! Akşener aday olacak mı?

"Onlar yandaşlarına ve saraylarına güveniyorlar ben ise sadece size güveniyorum"

Belediyeden atılan tüm kardeşlerimi görevlerini iade edeceğim. Adaletin olmadığı yerde milyonlar yoksul olur. Beşli çeteler malı alıp yurt dışına getirdiler. Son kuruşuna kadar o paraları geri getireceğim. Onlar yandaşlarına ve saraylarına güveniyorlar ben ise sadece size güveniyorum. Sözlü sınavı kaldıracağım kim kazandıysa atamasını yapacağım. Emine Şenyaşar'la kucaklaştım. Sekizinci gitti dokuzuncu savcı geldi.

"Asla çaldırmayacağız ve iş yapacağız"

Bütün çocuklar Türkiye genelinde okulda beslenecek. Hiç geliri olmayan ya da asgari ücretin altında olan kadınların hesapların en az asgari ücret yatacak. Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek. Bütün annelere de sesleniyorum. Sosyal güvenceniz en büyük güvenceniz olacak. Bu bölgenin İran ile olan ilişkisi yetmiyor. Dünyanın her yerinden herkes Van'a gelmeli ve Van Kahvaltısı yapabilmeli. Bu yapılacak. Bütün ovalar bereketli ovalara dönüşecek. Diyorlar ki, "Çalıyorlar ama iş yapıyorlar" Biz öyle yapmayacağız. Asla çaldırmayacağız ve iş yapacağız. Kul hakkı yemeyeceğiz.

Editör: Necmettin Dursun