Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’nun ziyareti öncesi kentin tüm işlek caddeleri araç trafiğine kapatılırken, ara sokaklara zırhlı araçlar ile polis yerleştirildi. Yoğun kalabalığın arasından miting alanına gelen Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu'nun ardından konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar: "Ekrem Başkan'a hemşeri sözü verdiniz, bana da vereceksiniz. Çünkü ben ilkokula Erciş'te başladım. Dünya kadar sorun var biliyorum, bütün sorunlarınızı biliyorum. Bu ülkenin insanlarına sözüm var bu ülkeye barışı getireceğim, bu ülkeye kardeşliği getireceğim. Bu ülkede kimse, inancından ve kimliğinden ötürü ötekileştirilmeyecek. Büyük haksızlıklar yapıldığını biliyorum. Seçimle gelenlerin görevlerinden alındığını biliyorum. Bütün bunları çözeceğim. Kayyum denen garabet uygulamaları tümüyle bitireceğim. Yeter artık ya, huzur içinde yaşamak istiyoruz. Ayrılık gayrılık bize hiçbir şey vermedi. Biz beraber olacağız.

AK Parti İlçe Başkanı seçim tartışmasında vuruldu! 1 gözaltı AK Parti İlçe Başkanı seçim tartışmasında vuruldu! 1 gözaltı

HABER SOL

Editör: Necmettin Dursun