Vanspor 14 Haziran Cuma günü yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul toplantısı öncesi Vanspor’dan flaş istifa kararı geldi.  Yaklaşık 2 yıldır Vanspor’da Sportif Direktörü görevinde bulunan Osman Yıldırgan, sosyal medya hesabın üzerinde istifa ettiğini duyurdu. Sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi ”

Değerli Van Spor taraftarları,

Birlikte güldüğümüz, ağladığımız, yorulduğumuz, sıkıldığımız, yer yer umutlandığımız iki sezonun sonuna geldik. Geçtiğimiz bu iki sezonluk süreçte kulübün içinde bulunduğu tüm maddi imkânsızlara rağmen her iki sezonda da şampiyonluk yarısında olan bir takım kurduk, biri yarı final olmak üzere iki kez play off finali oynama basarisi gösterdik.

Bu nedenle öncelikle geçtiğimiz iki yıllık süreçte kulüpte görev alan ve bu kulübün hakkettiği yerlere gelmesi için gece gündüz çalışan tüm futbolcu kardeşlerime, değerli hocalarıma, kulüp emekçilerine, yöneticilerimize ve sayın başkanımız Feyat Kıyaka, son olarak siz değerli taraftarımıza,

Van'da Temmuz sonunda karla mücadele Van'da Temmuz sonunda karla mücadele

Gölkentliler ve Karakobralar taraftar gruplarımıza her şey için teşekkür ediyorum.

Vanspor'da iki sezondur yürütmekte olduğum kulüp

Menajerliği ve Sportif direktörlük görevimden yeni göreve gelecek büyüklerimizin önünü açmak ve kulübün daha iyi yerlere gelebilmesi adına kendi isteğim doğrultusunda görevimden ayrılıyorum.

Vanspor'da futbolcu olarak yasadığım şampiyonlukları yönetici olarak yasamak isterdim.

Umarım ki o sevinci bu sene taraftar olarak yasayacağım.

Hayalleri Olan Kaybetmez.

Yasa Vanspor!” dedi

 

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: ZENÜN YEŞİL