YEMEKLERDE BÖCEK ÇIKIYOR

Iğdır Üniversitesi KYKY kız öğrenci yurdunda çekildiği iddia edilen görüntüler tüyleri ürpetti. KYK yurdunda kalan öğrenciler tarafından fotoğraflanan görüntülerde yemeklerde çeşitli böcekler görünüyor. İki çeşit yemeğin çıktığı menüdeki iki yemek tabağında da böceklerin olduğu fotoğraflar sosyal medyada yankı uyandırdı.

HAZIR YOĞURTLAR KÜFLENMİŞ!

Paylaşın bir diğer görüntüde ise hazır olarak gelen yoğurtların tarihlerinin geçtiği ve muhafaza edilen yerin uygun olmamasından kaynaklı küflendiği görünüyor. Öğrenciler yoğur paketlerini açtıklarında gördükleri manzara karşısında şok olduklarını belirtti.

Kamuda yeni dönem: Fazla mesai dönemi kalkıyor... Kamuda yeni dönem: Fazla mesai dönemi kalkıyor...

ODALAR RUTUBETLİ!

Aynı hesap tarafından yapılan paylaşımda yer alan bir diğer fotoğrafta ise odaların duvarları rutubetli ve küflenmiş durumda. Yattıkları alanın bile sağlıksız olduğunu diler getiren öğrenciler yetkililere seslenerek duruma müdahale etmelerini istedi.

Resim

AÇ KALIYORUZ!

Yemeklerinde böcekler çıkan öğrenciler çaresizce durumu kabullenmek zorunda kalıyor. Yüksek kiralar ve konut sıkıntısından dolayı ayrı eve çıkamayan öğrenciler, Korkudan sesimizi çıkartamıyoruz. Günde iki öğün aç kalıyoruz. Bu durum derslerimizden geri kalmamıza neden oluyor.” Dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ