Bedelli askerliğe gelecek zam miktarı belli oldu! İşte yeni rakam Bedelli askerliğe gelecek zam miktarı belli oldu! İşte yeni rakam

Meteorolojiden yapılan son meteorolojik değerlendirmelerine göre;  Ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Edirne, Tekirdağ, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevreleri ile Adana’nın iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların İç Ege, Göller Yöresi, Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile Balıkesir, Bilecik, Eskişehir, Yozgat, Sinop, Samsun, Bingöl ve Muş çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU

Havanın bölge genelinde parçalı ve çok bulutlu; Van, Erzurum ve bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

VAN °C, 17°C

Parçalı ve bulutlu, aralıklarla sağanak yağışlı

HAKKÂRİ 21°C

Parçalı bulutlu

BİTLİS 17°C

Parçalı bulutlu

ERZURUM 7°C, 19°C

Yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

IĞDIR 16°C, 25°C

Yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KARS 7°C, 20°C

Yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MALATYA 12°C, 26°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

YEREL KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; İç Ege, Göller Yöresi, Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile Balıkesir, Bilecik, Eskişehir, Yozgat, Sinop, Samsun, Bingöl ve Muş çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - NECMETTİN DURSUN