Vanspor Sportif Direktörü Osman Yıldırgan ve Kulüp Basın Danışmanı Fikret Beler Dün akşam Şehrivan TV’de yayınlanan Kubilay Önay ile Spor Şehrivan Programının konuğu oldu. Moderatör Kubilay Önay’ın Metincan Cici ile yollar ayrıldı mı yoksa Play-Off sürecinde takımda olacak mı? Sorusuna Vanspor Sportif Direktörü Osman Yıldırgan önemli açıklamalarda bulundu.

ÜMİT HOCA OLDUĞU SÜRECE METİNCAN CİCİ…

Sportif Direktör Yıldırgan Şehrivan TV ekranlarında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi “Ümit hocanın olduğu sürece Metincan Cici’in kulüpte olması zor görünüyor çünkü yaşadığı problem hoca ile ilgili bir durum, buda bizim camia olarak kabul edeceğimiz bir durum değil. Bu konuda hocamıza hak verdik ama Metincan Cici ile sözleşmemiz devam ediyor. ileriki zamanda ne gösterir bilemeyiz.

METİNCAN CİCİ BURADAN GİTTİĞİ TAKDİRDE KULÜBE PARA ÖDEYECEK

Yıldırgan, şuanda alacağı yok sadece eksik primleri var kulübe prim yattığı zaman ona da göndereceğiz. Buradan giderse de bir bedel ödeyerek gitmek zorunda kalacak çünkü ben buradan gittiği takdirde kulübe para ödeyerek gidebileceği ile ilgili bir madde koyduk kulüp ile anlaşarak gitmek zorunda, yani burada kulübün bir mağduriyeti yok o konuda da taraftarımızın içi rahat olsun.” ifadelerine yer verdi.

Vanspor, Süper Lig oyuncusunu transfer ediyor! Vanspor, Süper Lig oyuncusunu transfer ediyor!

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ZENÜN YEŞİL