Petrol fiyatlarında son dönemde yaşanan düşüş, akaryakıt fiyatlarına da yansıyor. Uluslararası piyasalarda Brent petrolün varil fiyatı 74 dolarla 5 ayın en düşük seviyesine geriledi. Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 74'e kadar gerilemesiyle motorin fiyatlarına indirim geldi. 7 Aralık benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar? İşte güncel fiyatlar...

MOTORİNE İNDİRİM TABELAYA YANSIDI

Motorinin litre fiyatına gece yarısından itibaren 1 lira 34 kuruş indirim geldi. Benzin fiyatı için şimdilik herhangi bir indirim ya da zam haberi bulunmuyor.

Piyasalar Fed haftasına pozitif başladı! Piyasalar Fed haftasına pozitif başladı!

PETROL FİYATLARI SON 6 AYIN DİBİNDE

Petrol fiyatları, OPEC+ dışındaki ülkelerin, özellikle de ABD’nin hızla ham petrol pompalaması ve Çin ekonomisine ilişkin endişelerin artmasıyla birlikte Eylül ayındaki yüksek seviyelerinden dik bir düşüş eğilimine girdi. Fiyatlar ABD verilerinin benzin stoklarında beklenenden fazla artış olduğunu göstermesinin ardından küresel yakıt talebine ilişkin endişelerin artmasıyla Çarşamba günü yaklaşık yüzde 4 düşerek Haziran'dan bu yana en düşük seviyelerine geriledi. Bugün bir miktar toparlanma görülse de brent petrol 74,65 dolardan, ham petrol ise 69,77 dolardan işlem görüyor.

İŞTE GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL

Benzin: 34,55 TL

Motorin: 36,34 TL

ANKARA

Motorin fiyatı: 36,96 TL

Benzin fiyatı: 35,28 TL

İZMİR

Motorin fiyatı: 37,11 TL

Benzin fiyatı: 35,42 TL

VAN

Motorin fiyatı: 37,80 TL

Benzin fiyatı: 36,10 TL

LPG'nin litresi ise ortalama 18.65 liraya satılıyor.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ