Sağlık Bakanlığı kura çekimi kurumun sosyal medya hesapları üzerinden noter huzurunda canlı olarak gerçekleştirildi. Elektrikçi, boyacı ve sıhhi tesisatçı, temizlik görevlisi, klinik destek elemanı ve güvenlik görevlisi alımı için noter huzurunda kura gerçekleştirildi. Van'da istihdam edilecek sürekli işçiler için noter huzurunda kura çekimi yapılırken istihdam edilecek asil ve yedek personellerin de isim listeleri belli oldu. İsim listesini videoyu izleyerek veya aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

Kudüs'te bir Türk vatandaşı İsrail polisi tarafından öldürdü! Kudüs'te bir Türk vatandaşı İsrail polisi tarafından öldürdü!

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

Sağlık Bakanlığı 8 bin sürekli işçi alımı kura çekimi noter huzurunda Ankara‘da yapıldı. Kura çekimi saat 09.00 itibarıyla çekilirken il il isim kura sonuçlarında asil-yedek listeler de belli oldu. Peki, Sağlık Bakanlığı Van kura sonuçları açıklandı mı, kura saat kaçta açıklanacak? Van'da İŞKUR üzerinden istihdam edilecek sürekli işçinin isim kura sonuçları açıklandı. İşte, asıl ve yedek aday isim listesi

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ