UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçları tamamlandı. Avrupa futbolunun bir numaralı organizasyonu olan Devler Ligi'nde çeyrek final heyecanının sona ermesinin ardından yarı finale çıkan takımlar ve eşleşmeler belli oldu.

İLK YARI FİNALİSTLER BORUSSİA DORTMUND VE PARİS SAİNT GERMAİN OLDU

Şok iddia! Vanspor’un grubundaki o maçta şike mi yapıldı? İşte futbol gündemini sarsan o iddia Şok iddia! Vanspor’un grubundaki o maçta şike mi yapıldı? İşte futbol gündemini sarsan o iddia

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselen ilk takım Borussia Dortmund oldu. Borussia Dortmund Atletico Madrid'i 2-1’in rövanşında maçı 4-2 kazanarak yarı final biletini kapan ilk takım oldu. Devler Ligi'nde erken final maçı olan Barcelona-Paris Saint Germain karşı karşıya geldi. Barcelona deplasmanda ilk maçta 3-2 mağlup etmiş ve İspanya'daki rövanş maçını 4-1'lik sürpriz bir skorla kazanan Paris Saint Germain, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselen ikinci takım oldu.

Bayern In Kimmich I Var Arsenal I 1 Maglup 17245624 3181 Amp

KIMMICH, BAYERN MUNIH'E TURU GETİRDİ

Şampiyonlar Liginde yarı final biletini alan bir diğer takım ise Bayern Münih oldu. Arsenal'la ilk maçta 2-2 berabere kalan Bayern Münih, rövanşı 1-0 kazandı ve yarı finale adını yazdıran 3 takım oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da birbirini tartarken futbolcular soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti. İkinci yarı oyuna taraftarının da desteğiyle ağırlığını koyan Bayern Münih aradığı golü 63. dakikada Kimmich ile buldu. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca Bayern Münih, 1-0'lık skorla yarı finale yükselen takım oldu.

ARDA GÜLER’Lİ REAL MADRİD YARI FİNALE YÜKSELDİ

Devler Ligi'nde 3-3 biten ilk maçın rövanşında Manchester City, Real Madrid'i konuk etti. Zorlu maçın normal süresi 1-1 sona ererken seri penaltı atışlarında rakibini 4-3’lük skorla geride bırakan Arda Güler’li Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselen son takım oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final eşleşmeleri şu şekilde:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalin ilk maçları 30 Nisan ve 1 Mayıs tarihlerinde oynanacak rövanş karşılaşmaları ise 7-8 Mayıs’ta oynanacak. Final ise 1 Haziran’da Londra’daki Wembley Stadı’nda yapılacak.

Borussia Dortmund - Paris Saint Germain

Bayern Münih - Real Madrid

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: HABER MERKEZİ