TFF 2 Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk için kıyasıya yarış sürüyor. Ligin bitimine 2 kalırken 3 puanlık avantajı elinde bulunduran Amedspor, Somaspor’u yendiği takdirde şampiyonluğunu ilan edecek ve 1 Lig’e çıkacak. Bu kritik maç öncesi Amedspor, Iğdırspor maçındaki “saha olayları” ve “merdiven boşluklarının boş bırakılmaması” nedeniyle PFDK’ya sevk edildi.

Geçtiğimiz hafta Amedspor, Iğdırspor ile şampiyonluk maçına çıktı. Maçı 2-0 kaybeden Amdespor, şampiyonluğu son iki maça bıraktı. Alınan 2-0’lık yenilgi kentte şok etkisi yaratırken Amedspor hafta sonu oynanacak Somaspor maçında şampiyonluğunu ilan etmek istiyor. Bu kritik maç öncesi TFF, Amdespor’u PFDK’ya sevk ettiğini açıkladı.

Son dakika! Amedspor şampiyon oldu! Son dakika! Amedspor şampiyon oldu!

AMEDSPOR PFDK’YA SEVK EDİLDİ

Amedspor Kulübü’nün 21.04.2024 tarihinde oynanan Amed Sportif Faaliyetler - Alagöz Holding Iğdır FK TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasındaki “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca ve “merdiven boşluklarının boş bırakılmaması” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 49. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER