TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta son 3 haftaya girilirken şampiyonluk yarışı da kıran kırana devam ediyor. 31 Mart yerel seçim sonrası Van'daki mazbata protestoları nedeniyle ertelene Vanspor-Ankaraspor maçı yarın oynanacak. Vanspor’da şampiyonluk için büyük öneme sahip olan erteleme maçı öncesi kent adeta kenetlenmiş durumda. Kritik maç öncesi Vanspor, yarın oynanacak olan maç için taraftarlarına önemli çağrıda bulundu.

VANSPOR KAZANIRSA LİDER EROK İLE PUAN FARKINI 2’YE İNDİRECEK

Van'da mazbata olayları nedeniyle 17 Nisan Çarşamba (yarın) gününe ertelenen Vanspor-Ankaraspor maçı için geri sayım başladı. Beyaz Grup’ta zirveyi yakından ilgilendiren erteleme maçı yarın oynanacak. 21 Nisan pazar günü oynanacak olan Bucaspor-Erokspor maçı öncesi Vanspor’un kazanması halinde lider Esenler Erokspor ile arasında olan puan farkını 2 düşürecek.

Vanspor'dan Ankaraspor Demirspor'a yarım düzine gol! Vanspor'dan Ankaraspor Demirspor'a yarım düzine gol!

 “SAHADA, İNANCIMIZLA, AZMİMİZLE VE SEVGİMİZLE DOLU BİR RUHLA SAVAŞACAĞIZ”

Taraftarlarına sosyal medya hesabından çağrıda buluna Vanspor, “Değerli Vanspor Taraftarı! Zaferin kokusu burnumuzda! Yarın, büyük bir coşkuyla Ankaraspor’u ağırlıyoruz evimizde. Şampiyonluğa giden yolun son dört durağından birindeyiz ve bu yolda yalnız değiliz, çünkü sizinle birlikteyiz! Kalplerimizdeki ateş, stadyumu tutuşturacak! Bu sahada, inancımızla, azmimizle ve sevgimizle dolu bir ruhla savaşacağız. Siz, Vanspor’un canlı kalbi, bizi desteklemek için burada olun! Bu coşkulu atmosferde, her birinizin enerjisi bize güç katacak ve zafere bir adım daha yaklaşacağız. Unutmayın, şampiyonluğa giden yolda sizinle birlikteyiz! Hep birlikte, yürekten destek vererek, büyük başarıya ulaşacağız! Haydi Vanspor taraftarı, zaferin sesi bizimle yankılansın!” denildi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ