Van'daki saklı cennet! Çalyan Gölü... Van'daki saklı cennet! Çalyan Gölü...

PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın şehadet haberi Malatya'daki aileye ulaştı. Şehidin, bir süre önce sosyal medya hesabından, "Şehit olursam bunu paylaşın” ifadelerini kullandığı video gündeme geldi.

Türkiye şehitlerine ağlıyor... Terörle mücadelenin yoğun olarak yürütüldüğü Irak'ın kuzeyinden gece saatlerinde şehit haberi geldi. PKK'nın saldırısı sonucu şehit düşen 6 kahraman Mehmetçik şehit düştü.

Malatya'ya da şehit ateşi düştü

Saldırıda hayatını kaybeden askerlerden biri olan 22 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın acı haberi Malatya'daki ailesine ulaştı. İlçe Kaymakamı Erkan Savar, aileye acı haberi ulaştırırken şehidin anne ve babasının Umre için Mekke'de oldukları öğrenildi.

Baba ocağı Türk bayraklarıyla donatıldı

Geçtiğimiz yıl göreve başladığı belirtilen şehidin bir kardeşinin de TSK'da görevli olduğu öğrenildi. Aslen Bingöl'ün Karlıova ilçesi nüfusuna kayıtlı olan şehidin cenazesi ise Malatya'nın Battalgazi ilçesinde defnedilecek. Acı haberi duyan şehidin yakınları gözyaşlarına boğulurken sokak itfaiye ekiplerince Türk bayrakları ile donatıldı.

Sosyal medya paylaşımı yürekleri burktu

Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın bir süre önce sosyal medya hesabında yayınladığı “Şehit olursam bunu paylaşın” ifadesi ise yürekleri buruktu.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI