Van’da 2’nci kez düzenlenen ‘Sağlık Medikal Fuarı’ dün yoğun katılımla kapılarını ziyaretçilerine açtı. 26 Kasım Pazar gününe kadar sürecek Van Sağlık Fuarı’nda 150 marka tanıtımını yapacak.

ŞEHRİBAN KAMAR SİGORTA VAN SAĞLIK FUARI’NDA YERİNİ ALDI!

Şehriban Kamar Sigorta da ‘Van Sağlık Medikal Fuarı’nda yerini aldı. Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ndan birçok sigorta türünde hizmet veren, ilk defa fuarda bulunan Şehriban Kamar Sigorta son güne kadar tanıtımını yapacak.

“ÇOK GÜZEL DÖNÜŞLER ALIYORUZ”

Lokman Hekim Van Hastanesinde Laborantlar günü kutlandı! Lokman Hekim Van Hastanesinde Laborantlar günü kutlandı!

Fuarla ilgili konuşan Şehriban Kamar, fuardan çok güzel dönüşler aldıklarını dile getirerek, “Fuarda Şehriban Kamar Sigorta olarak yerimizi aldık. Fuarda sağlık sigortasına dair bilgi tanıtımlarını yapıyoruz. Hekim sigortası, sağlık sigortası, özel sigortalara dair hizmet sağlıyoruz. Trafik sigortası, kasko, eczane paket, hastane paket sigortalarımız da var. Çok güzel, olumlu dönüşler alıyoruz. Fuara ilk defa katıldık. Bizim açımızdan güzel bir fuar oluyor. Memnuniyet durumumuz çok iyi. Bu durumun işimize de olumlu etkisi oldu. Türkiye Sigorta Doğu Anadolu Bölge Temsilcimiz Muhammet Alparen Yerlikam da Erzurum’dan buraya gelerek yanımızda bulundu. Kendisiyle birlikte fuarda tanıtım yapıyoruz” dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ