ŞEHRİVAN ÖZEL - Adı Erciş Belediye Başkan adayı olarak açıklandığından bu yana Erciş’te büyük bir destek gören Fatih Çiftci çalışmalarını sürdürüyor. İlçe ve mahallelerde yaptığı çalışmalarda halktan büyük ilgi gören Çiftci’ye ilçedeki aşiret ve önde gelen aileler de destek verdiklerini duyururken bu önemli desteklerden birisi de kentteki birçok ilçede ve Erciş’te bir nüfusa sahip Şemsikan Aşireti (Şemski Aşireti)’nden geldi. Aynı zamanda bir dernek çatısı altında buluşan dernek üyeleri geçtiğimiz günlerde bir iftar yemeği organize ederken bu yemekte Ak Parti ve Çiftçi’ye desteğini de duyurdu.

Erciş’te “Uluslararası Van Balığı Göçü Kültür ve Sanat Festivali” istişare toplantısı yapıldı Erciş’te “Uluslararası Van Balığı Göçü Kültür ve Sanat Festivali” istişare toplantısı yapıldı

Yemek sonrası sokağa çıkan büyük bir kalabalık AK Parti’nin Erciş seçim ofisine kadar “Başkan Çiftçi” sloganları ile yürüdü. Burada büyük bir kalabalık ile seçim ofisi önünde toplanan vatandaşlar halaylar çekerek uzun süre seçim ofisi önünde büyük kalabalık oluşturdu.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ