ŞEHRİVAN HABER: ÇETİN DEMİR - Bayram tatili nedeniyle kutlamaları ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hafta içinde farklı etkinlik ve programlarla kutlandı. 23 Nisan kutlamaları kapsamında tüm ilköğretim okullarında etkinlikler gerçekleştirirken F-Ş. J. Yarbay Yusuf Turgut İlkokulu (FİLO) öğretmenlerinden Şenay Bahçe bir unutulmaz etkinliğin daha mimarı oldu.

Öğretmenlik yaptığı tüm sınıflar ile ilklere imza atan ve tüm bayramların en unutulmaz kutlamalarını ve anmalarını yapan Şenay Öğretmen, 1-E sınıfı öğrencileri ile 23 Nisan’ı da adına yakışır bir şekilde kutladı. Öğrencileri ile uzun süredir hazırlık yaptığı kutlamalarda öğrenciler okul alanında minik bir gösteri yaptı.

Van’daki 23 Nisan etkinliklerinde ‘filo’ farkı! Van’daki 23 Nisan etkinliklerinde ‘filo’ farkı!

Atatürk baskılı tişörtler ile çıkan 1-E sınıfı öğrencileri müzik eşliğinde Atatürk’ü anan sözleri seslendirdi. Çalan şarkıya eşlik eden ve koreografilerini gerçekleştiren öğrenciler kendilerini izleyen velilerden ve okul öğrencilerinden büyük alkış aldı. Ardından da müzikler ve şarkılar eşliğinde kutlamalar yapan öğrenciler doyasıya eğlendi.

Editör: Necmettin Dursun