Türkiye tarihi seçimleri geri bıraktı.Türkiye'nin 28. Dönem Milletvekilleri yeni görevlerine başladı. Bunun ardından yeni yasama dönemi başladı, vekillerin yemin töreni 3 Haziran'da sona erdi.

İYİ Parti'nin A Takımı belli oldu! İşte 50 kişilik yeni GİK listesi İYİ Parti'nin A Takımı belli oldu! İşte 50 kişilik yeni GİK listesi

Gizli oylama ile yapılan yeni Meclis başkanı seçiminin üçüncü turunda yeterli oy sayısına ulaşan AK Parti İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, yeni TBMM Başkanı seçildi. AK Parti'de başkanlık divanı üyelerinin belirlenmesi için yapılan kapalı grup toplantısı sonra erdi.

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ oldu

28 Dönem Milletvekili seçimlerinde AK Parti 268 milletvekili çıkardı. AK Parti Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı üyelerini de belirledi. TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ açıklandı.

İdare Amirleri İbrahim Eyüpoğlu, Alpay Özalan ve Hasan Turan, Katip üyeleri, Havva Söylemez, Kurtcan Çelebi, Rümeysa Kadak, Ali Biçer, Muhammed Adak ve Mahmut Atilla Kaya oldu. Bunun yanı sıra bir önceki dönemde kabinede yer alan bakanlar komisyon başkanı olarak belirlenen isimler oldu.

Editör: Necmettin Dursun