Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın kararı: İki kamu bankası yetkilendirildi Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın kararı: İki kamu bankası yetkilendirildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de yeni göreve başlayan bakanlar ile ilk kabine toplantısı yapıldı. Yapılan toplantı 4 saat sürerken toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan kameraların karşısına geçti. Erdoğan, bu ayın sonunda kutlanacak Kurban Bayramı yaklaşırken emeklilere müjde verdi.

EMEKLİYE ÇİFTE BAYRAM MÜJDESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında Kurban Bayramı öncesi emeklilere müjdeyi açıkladı. Erdoğan, emekli maaş ve ikramiyelerinin bayram öncesi hesaplara yatacağını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonları memnun eden açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Bir güzel haberimiz de emeklilerimize olacak, emeklilerimizin maaşları ve bayram ikramiyelerini kurban bayramı öncesinde ödeyeceğiz.” Dedi.

ASGARİ ÜCRET ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Erdoğan'ın bir diğer açıklaması da milyonlarca asgari ücretliyi ilgilendiriyor. Bilindiği gibi, önümüzdeki ay asgari ücretliye yapılacak zam açıklanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret zammıyla ilgili ücret tespit komisyonunun çalışmalara başladığını belirtti.

Editör: Necmettin Dursun