Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem fırtınası devam ediyor. AFAD'tan yapılan açıklamaya göre Kahramanmaraş'ta art arda 3 şiddetli artçı deprem meydana geldiğini açıkladı. Artçı sarsıntıların Şanlıurfa, Gaziantep, Kayseri ve Malatya gibi çevre illerden de hissedildiği öğrenildi.

 Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), saat 07.39'da, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesi olan 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin derinliği 7 kilometre olarak kaydedildi. Sarsıntının Şanlıurfa, Gaziantep, Kayseri ve Malatya gibi çevre illerden de hissedildiği öğrenildi.

AFAD'dan yapılan paylaşım şu şekilde:

İKİ ARTÇI DEPREM DAHA MEYDANA GELDİ

Öte yandan yaklaşık 2 saat sonra bu kez Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 9.33'te gerçekleşen depremin derinliğinin de 9 kilometre olduğu açıklandı.

Sessiz katil Hipertansiyona dikkat! Sessiz katil Hipertansiyona dikkat!

Saat 9:33'te meydana gelen depremden yarım saat sonda Kahramanmaraş'ta bir deprem daha meydana geldi. Deprem Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde saat 10:00'da 3.5 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Saat 10:00'da meydana gelen depremin derinliğinin de 12.03 kilometre olduğu açıklandı.

Editör: TE Bilisim