SON DAKİKA! Türkiye, Kahramanmaraş merkezli 2 şiddetli depremler 11 ili enkaza çevirdi. Yıkılan binlerce bina binlerce cana mezar olurken iki büyük depremin merkezi Kahramanmaraş bu sabah yine şiddetli bir deprem ile sarsılan Kahramanmaraş, saat 17.49’da 4.9 büyüklüğünde bir deprem daha sarsıldı.

Depremin merkezinde şiddetli artçılar durmak devam ederken AFAD'dan edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş'ta saat 17.49'ta yerin 5.34 kilometre derinliğinde 4.9 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Depremin merkez üssü Çağlayancerit ilçesi olarak açıklandı.

ADFAD VE KANDİLLİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ

AFAD'dan yapılan açıklamada, depremin şiddetini 4.9 olarak açıklarken depremin yerin 5.34 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini duyurdu.

THY personel alımı yapacak! İşte başvuru şartları THY personel alımı yapacak! İşte başvuru şartları

Öte yandan Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünü 4.9 olarak rapor etti.

AFAD'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Çağlayancerit ilçesindeki deprem sonrası AFAD'ın resmi sosyal medya hesabından paylaşım yapıldı. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi: "Kahramanmaraş ilimizin Çağlayancerit ilçesinde meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki artçı deprem sonrasında, an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız."

BİRÇOK İLDEN HİSSEDİLDİ

Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem Malatya, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Kilis, Osmaniye, Adana, Hatay ve Kayseri'de de hissedildi.

DEPREMİN MERKEZ ÜSSÜ 4.7 İLE SALLANMIŞTI

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi yeniden sallandı. AFAD'dan edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Saat 09.47 sularında, 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin derinliğini 7 kilometre olarak kaydetti.

Editör: TE Bilisim