2024 yılının Mart ayında gerçekleşecek yerel seçimlere aylar kala buna yönelik çalışmalar da devam ediyor. Seçim öncesi Van’a ziyaretler düzenlenirken, bu defa ziyaret eden isim Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan oldu. Milletvekili Arıkan, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere dün Van’a geldi. Van’daki gazetecilerle bir araya gelen Arıkan, yaptığı açıklamada yerel seçimlerde ittifaklara açık olduğunu söyledi.

10 yıl hapis cezası alan Ahmet Türk'ün belediye başkanlığı düşecek mi? 10 yıl hapis cezası alan Ahmet Türk'ün belediye başkanlığı düşecek mi?

“YEREL SEÇİMLE İLGİLİ İTTİFAKA AÇIĞIZ”

Arıkan açıklamasında, “Saadet Partisi olarak 54 yıllık bir geleneğin temsilcisiyiz. Türkiye’deki bin 395 seçim bölgesinde de çalışmalarımız devam ediyor. En güzel neticeyi alabilmek için bu çalışmaları devam ettireceğiz. Yerel seçimle ilgili ittifaka açığız. Prensiplerimiz belli. Milli görüş prensipleri ilkeleri çerçevesinde konuşup birleşebileceğimiz ittifakların hepsine açık olduğumuzu söylüyorum. İttifaklar gayet doğal. Yüzde 50+1 olduğu sürece yerel seçimlerde, genel seçimlerde ittifakların olması kaçınılmaz bir gerçektir” dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - MENDUH ÇALIŞKAN