Van büyük bir fuara daha ev sahipliği yapıyor. Van Doğu Anadolu Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 13’ncü kez ziyaretçilere kapılarını açtı. Süerler Grup’ta fuara katılan İran ve Irak acentelerini Edens Otelde ağırladı.

İki şarap grubu fiyatlarına zam geldi! İşte yapılan zam oranı İki şarap grubu fiyatlarına zam geldi! İşte yapılan zam oranı

Toplantıda konuşan Başkanı Nayif Süer, “Van’da çok önemli turizm merkezleri var. İnanıyorum ki bu önemli turizm merkezinde bulunan eserlerin restorasyonuyla birlikte gelecekte Van turizm potansiyelinin çok üstüne çıkacaktır. Restorasyon çalışmalarının yapılması gerekiyor ve bu yönde çalışmalar da devam ediyor. ” Dedi.

Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı ve İpekyolu Expo Fuarcılık Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Güler, “Her biriniz bir şehirden bir geldiniz. Her ilde Ali Süer Bey gibi kendi kentine sahip çıkan iş insanları vardır. Böyle iş insanlara sahip olduğumuz için çok mutluyuz. Van’da gittiğiniz zamanda burada gördüklerinizi anlatırsanız bizi de mutlu edersiniz. Coğrafya kaderdir ve biz aynı coğrafyada yaşadığımız için aynı kaderi paylaşıyoruz. Bizim daha çok gitmeye ve onlarında daha çok gelmeye ihtiyacı var. Bu etkinlikler umarım devam eder.” İfadelerini kullandı.

Irak Kürdistan Turizm Bakan Temsilcisi Abdullah İbrahim Mela Şex ise şunları söyledi: “Van’da olduğumuz için çok mutluyuz. Bu sene 25 acenteyle Van’a geldik. İleri süreçlerde Van’a olan ziyaretlerimizin artması için elimizden geleni yapacağız. Van’ı gerçekten çok beğeniyoruz. İnsanları çok misafirperver.”

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ŞABAN BEYAZSAÇ