TABGD TALEP TOPLAMA TARİHLERİ

İçlerinde Burger King, Arbys, Popeyes, Sbarro ve Subway'ın da bulunduğu 1.500 restorana sahip Tab Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ, 18-19-20 Ekim tarihlerinde halka arz edilecek.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 12 Ekim tarihli kararıyla içlerinde Burger King, Arbys, Popeyes, Sbarro ve Subway'ın da bulunduğu 1.500 restorana sahip Tab Gıda’nın halka arzını onaylamıştı. Böylelikle şirketin halka arz süreci başlamıştı.

Şirketin, talep toplama tarihi de belli oldu. TABGD, 18-19-20 Ekim tarihlerinde halka arz edilecek ve hisseler, 130 liradan satılacak. Halka arzda toplamda 52 milyon 500 bin nominal değerli pay satılacak.

Uzmanlar Hakkâri için uyardı: Olası 7 büyüklüğündeki depremde çevre iller tamamı etkilenecek! Uzmanlar Hakkâri için uyardı: Olası 7 büyüklüğündeki depremde çevre iller tamamı etkilenecek!

VERA KONSEPT GYO TALEP TOPLAMA TARİHLERİ

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Vera Konsept GYO'nun halka arzına izin vermesinde sonra şirketin halka arz tari de belli oldu. VERA Konsept GYO 18-19-20 Ekim tarihleri arasında talep toplayacak ve 55 milyon lira nominal tutarda hisse, hisse başına 15.78 liradan halka arz edilecek.

Hisselerin tamamının satılması halinde halka açıklık oranı %26.8, halka arz büyüklüğü 867.9 milyon lira, yaklaşık 31.3 milyon dolar olacak. Halka arzdan elde edilecek gelirin %25'e kadar olan bölümüyle mevcut konut ve AVM projesinin finansmanı, %45'ine kadar olan bölümüyle Gölbaşı arsasında planlanan otel projesinin finansmanı, %45'e kadar olan bölümüyle yeni arsa alımı veya projelerin finansmanı sağlanacak. 

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ŞABAN BEYAZSAÇ