ŞEHRİVAN HABER - Düğün şarkılarına getirdiği enteresan yorumlarla bir anda sosyal medyanın gündemine oturan daha sonra da milyonlarca ismin takip ettiği isim haline gelen Tivorlu İsmail oğlunu evlendirdi.

Nihat Doğan'dan Van'da DEM Parti'ye yönelik operasyona tepki! Nihat Doğan'dan Van'da DEM Parti'ye yönelik operasyona tepki!

Sosyal medya sitelerinde paylaşılan garip şarkısı ve sahneden atlaması ile gündem olan ve Doğu-Güneydoğu illerinde bir çok düğün töreninin olmazsa olmazı haline gelen Tivorlu İsmail bu kez de oğlunun düğününde yer aldı. Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde yapılan düğüne büyük bir katılım olurken düğün töreninde takılan takılar dudak uçuklattı.

Düğünlerde şarkıcılık yapan sosyal medya fenomeni ‘Tıvorlu İsmail’ olarak bilinen, Gevdan aşireti mensubu İsmail Aşkan’ın oğlu Mazlum Aşkan, hayatını Iraklı Zine Ataman ile birleştirdi. Çiftin Beytüşşebap’taki 2 gün 2 gece süren düğününe Belediye Başkanı Habip Aşan, Goyan, Elki, Jırki, Mamhura, Pirosi ve Gevdan gibi bölgedeki aşiretlerin liderleri ve mensupları ile internet fenomenleri, yurt dışından gelen iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı. 

2 GÜN 2 GECE SÜREN DÜĞÜNDE 6.9 MİLYONLUK TAKI GELDİ!

Sosyal medya videoları ile ünlenen şarkıcı ‘Tıvorlu İsmail’ olarak bilinen İsmail Aşkan’ın, Iraklı Zine Ataman (25) ile hayatını birleştiren oğlu Mazlum Aşkan’ın (28), Beytüşşebap ilçesinde 2 gün 2 gece süren düğününde 6,9 milyon lira değerinde altın ve para takıldı.

Kaynak: YENİ ŞAFAK