Geçtiğimiz günlerde Gemlik'teki SIRO Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü Temel Atma Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg'un satışına yönelik kredi konusunu Manisa'da kamu bankalarının genel müdürleriyle görüşeceğini ifade etmişti. 24 Nisan günü gerçekleştirilen Manisa mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan TOGG kredisinin detaylarını açıkladı. İşte TOGG kredisi başvuru şartları ve faiz oranları ile ilgli ayrıntılar...

TOGG'DA KREDİ MÜJDESİ

Kamu bankalarımız, Togg için araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 36 ay, 0,99 oran ile kredi kullandıracak."

Erdoğan, öğrenci velisinin darp ettiği öğretmenle görüştü Erdoğan, öğrenci velisinin darp ettiği öğretmenle görüştü

TOGG KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Togg'un kredi detaylarını açıklayarak, Kamu bankalarımızı Togg için araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 36 ay vadeyle, 0,99 faizle kredi kullandıracak. Bugün bende Togg'u tekrar kullandım, karanfile boğdular bizi. Resmi rakam aldım 60 bin kişi dediler. Manisa'da muhteşem, gümbür gümbür geliyoruz.

YERLİ OTOMOBİL TOGG İÇİN 18 AY VADE İLE KREDİ VERİLECEK!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kamu bankaları arabanın satışında kredi için çalışma yapıyor, detayları bugün Manisa'da açıklayacağım. Ev alır gibi Togg’u da bu şekilde alma imkanı doğacak" dedi. Türkiye'nin ilk batarya fabrikasının temeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle Bursa'nın Gemlik ilçesinde atıldı. Türkiye'nin küresel mobilite markası Togg ile Çinli enerji firması Farasis ortaklığında enerji depolama çözümleri geliştirmek üzere kurulan Siro Silk Road Temiz Enerji Depolama Teknolojilerinin Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla inşaat başlangıç töreni yapıldı.

 “HER 3 DAKİKADA BİR TOGG ÜRETİLİYOR”

Törenin sonunda yaptığı açıklamada, Türkiye'nin yerli otomobili Togg için kamu bankalarının kredi çalışması yaptığı müjdesini veren Erdoğan, "Kamu bankaları Togg'un satışına kredi verecek. Aynen ev alır gibi Togg'u da alma imkanı doğacak. Kamu bankaları arabanın satışında kredi için çalışma yapıyor, detayları bugün Manisa'da açıklayacağım." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg için kamu bankalarının yüzde 50’ye kadar 18 ay vadeyle kredi vereceğini söyledi.

Editör: Necmettin Dursun