ŞEHRİVAN HABER: ÖMER AYKAÇ 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 42 ilde 462 arsayı açık artırma ile satışa çıkardı. Satışa sunulan arsalar arasında Ankara’da konut, ticaret, sağlık tesis alanı, Diyarbakır’da konut ve ticaret, İzmir’de gemi söküm alanı, sanayi tesisi, İstanbul’da konut ve lojistik tesis alanı bulunuyor. Yapılan açıklamada, konut, ticaret, sanayi, turizm tesis, özel sağlık tesis ve plansız niteliğindeki arsalara, peşin veya yüzde 35 peşinat, 48 ay vadeyle sahip olunabileceği belirtildi.


EDREMİT’NİN İKİ MAHALLESİNDE ARSALAR SATILACAK 


TOKİ'nin arsa satacağı illerden biri olan Van’da da 1 ilçedeki satış yapılacak. Edremit ilçesinde bulunan Kurubaş ve Suphan Mahallelerinde açık arttırma ile satış yapılacak.


462 ARSA AÇIK ARTIRMAYLA SATILACAK

Su birikintisine düşen çocuk hayatını kaybetti Su birikintisine düşen çocuk hayatını kaybetti


Tahmin edilen bedeli 15 milyar 861 milyon 229 bin 931 lira olan yaklaşık 3 milyon 883 bin 551 metrekare büyüklüğündeki Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sivas, Tekirdağ, Van ve Yalova’da bulunan 462 arsa açık artırmayla satılacak.


SATIŞA İLİŞKİN DETAYLI BİLGİ NEREDEN ALINIR? 


TOKİ'nin İstanbul Hizmet Binası ve Ankara Bilkent Otel ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. Müzayedeye internetten de "emlakmuzayede.com.tr" adresinden teklif verilebilecek. Satışa ilişkin detaylı bilgiye "www.toki.gov.tr" ile "emlakmuzayede.com.tr" internet adresinden ve 0 212 608 15 00 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Editör: Ömer Aykaç