Van Valisi Ozan Balcı yayınladığı mesajda; Bugün dünyanın en zor ve kutsal görevlerinden birini üstlenmiş, iyiliğin, şefkatin, merhametin, fedakarlığın ve koşulsuz sevginin timsali olan annelerimizin “Anneler Günü”nü kutlamanın heyecanını ve sevincini yaşıyoruz.

Vanspor'un yeni teknik direktöründen iddialı açıklama! Vanspor'un yeni teknik direktöründen iddialı açıklama!

Annelik; yeri hiçbir şeyle doldurulamayan, değeri ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir. Karşılıksız sevginin en güzel örneklerini veren annelerimiz, sonsuz bir sevgi ve özveri ile bizleri geleceğe hazırlayan ilk öğreticilerimizdir. Çocuklarını iyi yetiştiren annelerin içinde yaşadığı toplum ahlak ve medeniyet açısından her zaman yükselir. Merhametin ve sevginin tükenmez kaynağı olan annelerimiz bıkmadan, usanmadan her anlamda sağlıklı nesillerin yetişmesi için çalışırlar.

Bizlerin de görevi, annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, nefes aldığımız her gün annelerimizin merhametine, şefkatine ve ilgisine layık olmaya çalışmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere cennetle müjdelenen, baş tacımız, en değerli varlıklarımız annelerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınların Anneler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ