Van Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreter Mehmet Fatih Çelikel’den boşalan göreve Genel Sekreter Yardımcısı Ali Özvan atanmıştı. Wanhaber’in haberine göre; Van Büyükşehir Belediyesinde Genel Sekreter Yardımcılığı görevine Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Ramazan Gökdemir getirildi.

GENEL SEKRETERLİĞE ALİ ÖZVAN GETİRİLMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararnameyle Teftiş Kurulu Başkanlığı Mülkiye Müfettişi olarak atanan Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel'in yerine Van Büyükşehir'de Genel Sekreterlik görevine Ali Özvan getirilmişti.

RAMAZAN GÖKDEMİR KİMDİR?

1963 yılında Van’da doğdu. Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesi Bölümünden mezun oldu. Tek Düzen Muhasebe Sistemi ve Şirketler Muhasebesi ile yöneticilik konularında uzmanlaşmıştır.

Erzincan'daki maden faciasında yeni gelişme: 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı! Erzincan'daki maden faciasında yeni gelişme: 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı!

1984’te Van Valiliği, Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünde göreve başladı. 1989’da İl Özel İdare Muhasebe Müdürlüğü, 2005 yılında İl Özel İdaresi Mali İşler Müdürlüğü, 2005 yılında İl Özel İdaresinin İdari ve Mali konulardan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı, (İl Özel İdaresi bünyesinde görev yaptığı dönemlerde; İl Özel İdaresine ait şirketlerde Yönetim Kurul Üyeliği, Denetim Kurul Üyelikleri ve Genel Müdür gibi görevlerde bulundu.

2014 yılında Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yapmıştır. Van Valiliği’nden 10 takdirname ile Van Valiliği 3 TSE Başkanlığı, Emniyet Müdürlüğü, DAKAP, Yüzüncü Yıl Üniversitesi ve Van İl Hentbol Başkanlığı tarafından teşekkür belgelerine layık görülmüş ayrıca yine Van Valiliği tarafından kendisine “Üstün Başarı Belgesi” verilmiştir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Editör: Necmettin Dursun