Van Edremit Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı bünyesinde Aile Destek Merkezlerinde (Proje süresi ile sınırlı olmak koşuluyla) çalıştırılmak üzere 20 personel alımı yapacağını duyurdu.

BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

Askerliğini yapmış olmak.

Adli sicil kaydı bulunmamak.

Kamu haklarından mahrum olmamak.

Sosyal projelerde tecrübe sahibi olmak.

B sınıfı ehliyete sahip olmak.

En az 6 ay kamu kurum ve kuruluşlarında proje veya geçici olarak vb. çalışmış olmak.

Erkek olmak.

18 yaşını tamamlamış olmak

ÖSYM tarafından yapılan 2022-2023 Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak.

4 yıllık fakültelerin psikoloji, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, rehberlik danışmanlık ve rehberlik öğretmenliği, sosyoloji, çocuk gelişimi, çocuk gelişimi ve eğitimi, anaokulu öğretmenliği, sosyal hizmetler, aile ve tüketici bilimleri, engelli bakımı ve rehabilitasyon, ergoterapi, gerontoloji, felsefe, felsefe grubu öğretmenliği, halkla ilişkiler ve tanıtım, halkla ilişkiler ve reklamcılık, hemşirelik, hemşirelik ve sağlık hizmetleri, iletişim bilimleri, iletişim sanatları, iletişim tasarımı, iletişim tasarımı ve medya, iletişim ve tasarım, insan kaynakları yönetimi, inovasyon girişimcilik ve yönetim, medya ve iletişim, özel eğitim öğretmenliği, sınıf öğretmenliği, resim öğretmenliği, sosyal bilgiler öğretmenliği, ve Türk halkbilimi, kamu yönetimi, işletme, iktisat, maliye, uluslararası ilişkiler, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri bölümü, programlarının herhangi birinden mezun olmuş olmak.

BAŞVURU TARİHLERİ

Başvurular 08.09.2023 ile 11.09.2023 tarihleri arasında mesai saati bitimine kadardır. Van Edremit Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na başvuru yapılacak.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Özgeçmiş

Nüfus cüzdan Fotokopisi

2 adet vesikalık fotoğraf

Adli sicil kaydı (e-Devlet)

Sağlık raporu

Van Edremit ilçesinde ilan tarihi itibari ile en az 6 aydır ikamet ettiğini ispatlayan belge (özellikle Tarihçeli yerleşim yeri belgesi, Nüfus Müdürlüğü onaylı ya da 2-Devlet çıktısı)

Akaryakıta zam gelecek mi? Akaryakıta zam gelecek mi?

KPSS P3 sınav sonuç belgesi

edremit-sydv-08-09-2023-1

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - NECMETTİN DURSUN - ŞABAN BEYAZSAÇ