Bakan Tekin: Öğretmen atamalarına ilişkin kadro miktarı haftaya açıklanacak Bakan Tekin: Öğretmen atamalarına ilişkin kadro miktarı haftaya açıklanacak

ŞEHRİVAN ÖZEL – Gıda Toptancıları’nın sayısının fazlalığı ve mevcut sitelerin yetersiz kalması üzerine hareket eden yeni bir komite bu konuda gerekli çalışmaları başladı. Bir süredir buluşan ve siteyi kurma adına girişimler yapan heyet dün de bir buluşma gerçekleştirdi.

HAZIRLIĞI TANDOĞAN DUYURDU

Van Ticaret ve Sanayi Odası 6. Meslek grubu Gıda Toptancılar ve Perakende Komitesi, gıda ve toptancılar sitesinin projesini hazırladı. Projenin başlaması için çalışma başlattıklarını belitten komite başkanı Halil Tandoğan, bu büyük projeye destek verilmesi gerekiyor.

Gıda Toptancılar ve Perakendeciler Komitesi, kent için önemli bir projenin hazırlığını yapıyor.  Komite, Van’da Gıda ve Toptancılar Sitesi’nin kurulması için çalışma başlattı. Proje hakkında konuşan komite başkanı Halil Tandoğan, projeye sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

“BU PROJEYE DESTEK VERİLMELİ”

Gıda Toptancılar ve Perakende Komite Başkanı Tandoğan, “Van’da 3 tane gıda toptancıları sitesi var, ancak bunların alanı yetersizdir. Van bu bölgenin metropol şehridir. Bu cazibe merkezine sahip çıkmalıyız. Bu şehri hep birlikte sahiplenmeliyiz. Van’da yeni Gıda ve Toptancılar Sitesi’nin kurulması için çalışmalarımız devam ediyor. Van’daki herkesin bu büyük projeye destek vermesi gerekiyor.”

Editör: Necmettin Dursun