Van’ın şehir merkezinde inşa edilen ve 10 yıldan fazla süredir bitirilmesi beklenen Van Park AVM’de beklenen açılış bir türlü gerçekleşmedi. Geçtiğimiz yıllarda açılsa da kısa bir süre tekrar kapanan AVM’de yeniden açılacağı yönündeki açıklamalara rağmen beklenen gelişmeler olmadı. Yeni bir yönetimle tekrar açılacağı söylenen AVM’de süreç bir kez daha tıkanırken geçtiğimiz günlerde ise Van Büyükşehir Belediyesi flaş bir karar ile mülkiyetindeki dükkanları satma kararı aldı.

"VAN PARK AVM OUT, BOYA BADANA İN"

Bünyesinde bulundurduğu dükkanları ihaleye çıkaran Büyükşehir Belediyesi, bu kararı aldıktan sonra ise Kent Meydanı çalışmaları yürüttüğü kesimde dış cephe çalışması başlattı. AVM’nin caddeye bakan tarafta Van’a ait tarihi ve doğal güzellikler boya ile işlenirken o çalışmalarla ilgili iş insanı Yavuz Karaman’dan ilginç bir yorum geldi. Binada yapılan çalışmaları paylaşan Karaman, “Park AVM Out, Boya-Badana In” yorumu yaptı.

Adıyaman'da polisler kendi aralarında çatıştı! Çok sayıda yaralı var... Adıyaman'da polisler kendi aralarında çatıştı! Çok sayıda yaralı var...

Kaynak: ŞEHRİVAN ÖZEL - ÖMER AYKAÇ