Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) bünyesindeki Dursun Odabaş Tıp Merkezi Hastanesine ve diğer merkezi birimleri ile ilçelerinde bulunan yerleşkelerde istihdam edilmek üzere 130 sağlık personeli alımı yapacağını duyurmuştu. Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi Hastanesi ve Diğer Merkezi Birimler için 4/B Sözleşmeli isthdam edilecek; 3 Eczacı, 2 Diyetisyen, 2 Fizyoterapist, 7 Ebe, 45 Hemşire, 29 Sağlık Teknikeri, 2 Laborant, 2 Diğer Sağlık personeli, 34 Temizlik Görevlisi alım sonuçları açıklandı.

Van YYÜ’den yapılan açıklamada, “27.07.2023 tarihinde Resmi Gazetede yer alan kararda Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi Hastanesi ve Diğer Merkezi Birimler için 4/B Sözleşmeli Personel alımı ilanına müracaat eden adayların durumlarına ilişkin ilgili komisyon tarafından yapılan değerlendirme sonuçları duyurumuzun ekinde yer almaktadır. Söz konusu yapılan değerlendirme sonucunda; ASIL sıralamasında olup belirtilen tarihlerde göreve başlamak için belgelerini teslim etmeyerek hakkından feragat etmiş sayılanların yerine, YEDEK sıralamasına göre alım yapılacaktır. ASIL olarak atanmaya hak kazanan adayların aşağıdaki istenen belgelerle birlikte, 28.08.2023-31.08.2023 tarihleri arasında mesai günün bitimine kadar Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmekte olup, aday ile hizmet sözleşmesi imzalanacak ayrıca duyuru tebliğ mahiyetinde olup, adaylara ayrı bir tebligat yapılamayacaktır.

İSİM LİSTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ASİL KAZANAN ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER:

1) Diploma (Aslı ya da noter onaylı )

2) Başvurulan unvanın aranılan nitelik kısmında yazan sertifika ve katılım belgelerinin Aslı ibraz edilecektir.

3) Tecrübe veya deneyim istenen alanlar için çalışma belgesinin aslı ve barkodlu Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) hizmet dökümü,

Piyasalar Fed haftasına pozitif başladı! Piyasalar Fed haftasına pozitif başladı!

4) Sağlık Raporu

5) Destek Personeli Temizlik (Erkek-Kadın), Sağlık Kurulu Raporu

6) Mal Bildirim Beyan Formu. (Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sitesinde temin edilecektir. Formun iki sayfası da, aday tarafından elle doldurulup imzalanacaktır)

7) Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi (Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sitesinde temin edilecektir.

8) 4 adet vesikalık fotoğraf.

9) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi.

10) Arşiv Araştırma Formu (Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sitesinde temin dilecektir.” Denildi.

Editör: Necmettin Dursun